Căutări populare

Despre noi

Rototo este o companie nouă pe piața din Republica Moldova specializată pe comercializarea online a produselor din ratan artificial: mese, scaune, șezlonguri, fotolii, accesorii. Produsele din ratan sunt în trend și se așteaptă să rămână în viitorul apropiat, datorită aspectului deosebit, apropiat de cel natural, ce le permite a fi soliciate atât pentru decorul exterior cât și interior.

De ce să alegi un produs din ratan artificial?
- Durabilitate. Se estimează că datorită rezistenței sale ridicate la factorii externi, poate fi exploatat pe o perioadă de până la 30 de ani.
- Siguranța mediului. Ratanul artificial este produs din materiale ecologice; în timpul exploatării sale, nu trebuie să vă îngrijorați cu privire la eliberarea de vapori toxici, chiar și la încălzirea semnificativă a suprafeței.
- Ușurința în exploatare. Aceste produse sunt ușor de transportat, fiind împachetate compact, facil de manipulat, ridicat și asamblat;
- Economic. Pentru că are un cost efectiv mai mic, iar utilizare de lungă durată;
- Rezistent. Ratanul nu se dilată și are o marjă mare de siguranță, de asemenea poate fi păstrat în condiții de umiditate sau temperaturi extreme, păstrându-și aspectul intact; - Simplu de îngrejit. Dacă e amplasat în interiorul locuinței poate fi aspirat cu puterea moderată, iar dacă în exterior atunci poate fi spălat simplu cu un furtun de apă, petele se pot curăța ușor cu detergent de vase și burete sau cu o perie moale.

De ce să cumperi online ?
- Economisești timp și bani;
- Produsele respective sunt ușor transportabile, rata de deteriorare a acestora este mică;
- Comanda se livrează în 1-3 zile lucrătoare;
- Fiecare model dispune de o instrucție de instalare, astfel nu vei avea nevoie de a achita separat un specialist pentru a-ți asambla mobilierul respectiv